Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Shërbimet tona

Konsulencë

Staf ynë është kurdoherë i gatshëm për këshilla të personalizuara, jo vetëm për barnat, por edhe për integratorët ushqimorë, dermokozmetikën,…

Më shumë

Përgatitje Galenike

Në laboratorin galenik pranë farmacisë sonë mund të prodhohen përgatitje galenike në forma të ndryshme farmaceutike. Brenda 24 orëve, ne…

Më shumë

Kontratë me FSDKSH

Farmaci "Daja" dhe Farmaci "Daja 2" janë të pajisur me kontratë me Fondin e Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor…

Më shumë