Krem për duart

Krem për duart

Krem zbutës dhe qetësues për duart.
Mbron duart nga tharja dhe irritimet, ndërkohë që hidraton dhe ushqen lëkurën delikate të tyre.

Me vitaminë E që ushqen dhe forcon barrierën mbrojtëse hidro-lipidike të lëkurës.
Vaji i bajames së ëmbël në përmbajtje ushtron efekt zbutës, ushqyes dhe elastifikues.
Me bazë të yndyrshme që zbut dhe parandalon largimin e ujit nga lëkura, duke siguruar hidratim për kohë të gjatë.

Krijon një shtresë mbrojtëse që ruan lëkurën nga faktorët e jashtëm mjedisorë.

Klikoni këtu nëse dëshironi ta porosisni online.