Pomadë antihemorroidale

Pomadë antihemorroidale

Pomadë e yndyrshme për mjekimin e simptomave të hemorroideve të jashtme.
Me efekt të shpejtë në qetësimin e dhimbjeve dhe uljen e inflamacionit.

Me lidokalinë dhe anestezinë në përmbajtje, dy lëndë me veprim anestetik lokal, që qetësojnë dhimbjen dhe ndjesinë e kruarjes.
E pasur me lëndë zbutëse dhe freskuese, për një efekt më të mirë qetësues.

Përdorim rektal.

Klikoni këtu nëse dëshironi ta porosisni online.