EVENT MJEKËSOR

EVENT MJEKËSOR

Ndërsa kolesteroli i lartë në gjak është një vrasës i heshtur, pa simptoma, që rrit rrezikun për sëmundje të zemrës & goditje cerebrale.

Testimi është mënyra e vetme për të kuptuar nëse edhe ti vuan apo je i rrezikuar nga këto sëmundje.

I pari event i këtij lloji në Farmaci Daja, kushtuar shëndetit të zemrës & sëmundjes së anemisë.

  • Matje e kolesterolit.
  • Matje e hemoglobinës dhe hematokritit.
  • Konsultë me mjekun specialist kardiolog.

📝 8 Maj – Farmaci “Daja 2”(Rr.Elbasanit).

Rezervo një konsultë prej orës 15.00-19.00

Të presim!