Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Kujdesi për lëkurën

Djegien nga dielli – si ta parandalosh dhe trajtosh

Dielli sjell shumë përfitime për të gjithë ne. Gjatë ekspozimit në diell organizmi fillon të sintetizojë vitaminën D, një vitaminë…
Më shumë

Celulit? Ja si ta eleminoni

Celuliti është një imperfeksion shumë i zakonshëm dhe i padëmshëm i lëkurës, që prek zakonisht femrat. Vërtet cilësohet si i…
Më shumë

Si të trajtojmë aknet në mënyrë natyrale?

Aknet është një ndër problematikat më kryesore të lëkurës, që vihen re tek adoleshentët. Ka raste kur aknet shfaqen dhe…
Më shumë

Tatuazhet: Kujdesi dhe mirëmbajtja

Tatuazhet janë një formë arti që ka lindur që në lashtësi. Emri “tatuazh” mendohet se vjen nga fjala Samoane “tatau”.…
Më shumë

Qime nën lëkurë? Ja, si mund t’i parandalojmë!

Qimet nën lëkurë krijohen kur një qime e hequr nëpërmjet briskut ose piskatores rritet përsëri, por kësaj rradhe nën lëkurë.…
Më shumë

Si të dallojmë lëkurën e thatë nga ajo e dehidratuar?

Në shikim të parë, lëkurë “e thatë” dhe “e dehidratuar” duken si dy fjalë për të përshkruar të njëjtën gjë.…
Më shumë

Cfarë duhet të dini përpara se të blini një dermaroller!

Një dermaroller është një pajisje për kujdesin e lëkurës që përdoret për të ndihmuar rinovimin e saj, trajtimin e shenjave …
Më shumë

Çfarë duhet të dini rreth Rosacea

Rosacea është një çrregullim i zakonshëm i lëkurës që prek kryesisht fytyrën. Shkakton skuqje në hundë, mjekër, faqe dhe ballë.…
Më shumë

Kujdesi për lëkurën dhe flokët pas pushimeve

Pushimet verore kanë mbaruar dhe ju ndjeheni plotësisht të rikuperuar dhe të ekuilibruar. Fatkeqësisht, pamja në pasqyrë tregon dicka tjetër.…
Më shumë

Thuaji PO mbrojtjes nga dielli!

Rrezet e dëmshme të diellit dëmtojnë lëkurën pavarësisht moshës, gjinisë apo tipit të saj, ndaj mbrojtja nga dielli është e…
Më shumë