Solucion për aknet

Solucion për aknet

Tretësirë alkoolike transparente, nuk lë shenja në fytyrë.

E pasur me antibiotik, trajton aknet e inflamuara dhe të infektuara, ndihmon përtharjen e tyre dhe lufton infeksionin.

Me acid salicilik në përmbajtje, një acid me veti keratolitike, i përdorur gjerësisht në trajtimin e akneve, i cili eksfoljon lëkurën duke larguar qelizat e vdekura dhe zhbllokuar poret.

Përmban alkool. Këshillohet përdorimi vetëm te aknet dhe jo në lëkurën e shëndetshme, sepse alkooli dehidraton dhe than lëkurën.

Ruhet ne frigorifer, në temperaturë 2-8 ºC.

*Vëmendje! Ky produkt mund të transportohet vetëm në Tiranë, jo në qytete të tjera, për shkak të kushteve specifike të ruajtjes.

Klikoni këtu nëse dëshironi ta porosisni online.