SESDERMA

SESDERMA

Markë e re në FARMACI DAJA

Sesderma – markë spanjolle e bazuar në përdorimin e nanoteknologjisë në dermokozmetikë, që siguron përthithje të lartë të përbërësve aktivë dhe efikasitet maksimal të formulimeve.

Zbulo produktet Sesderma, me linja të dedikuara për çdo problem të lëkurës.

20% ULJE gjatë muajit Shtator për çdo blerje.

Na vizito në farmaci ose bli online në FarmaOn.al.

Kliko këtu për t’u njohur me produktet.