LIERAC & PHYTO EVENT

LIERAC & PHYTO EVENT

Bashkohu në EVENTIN e radhës për të zbuluar sekretet e kujdesit të lëkurës dhe flokëve me produkte nga Lierac & Phyto!

🏷️Lierac 30%

🏷️Phyto 35-50%

📍Farmaci Daja ne Bllok

🗓️4 Tetor 2023

📍Farmaci Daja (Rr.Elbasanit)

🗓️5 Tetor 2023

✨Është momenti juaj për të patur njëkohësisht flokë të bukur dhe lëkurë të shëndetshme