DIMAGRA EVENT

DIMAGRA EVENT

Nëse je mbipeshë apo do të humbasësh kg-ët e shtuar gjatë pushimeve për të arritur peshën optimale, atëherë bëhu pjesë e Eventit DIMAGRA

Konsultë falas me nutricionisten
Ulje për produktet Dimagra
Analiza e parametrave trupore falas për t’u njohur me:

  • masën dhjamore dhe shpërndarjen e saj;
  • masën muskulare;
  • dhjamosjen e organeve;
  • sasinë e lëngjeve në organizëm;
  • moshën metabolike.

NUK LEJOHEN:
•Personat me implante metalike në trup;
•Vajzat/zonjat shtatzënë ose në gjidhënie;
•Personat me probleme renale;
•Personat me probleme kardiake;
•Personat nën 15 vjeç dhe mbi 60 vjeç.

Rezervoni orarin tuaj
☎️ 0675013331
Farmaci Daja (ish Blloku)
14 Shtator 2023, Ora 17.00- 21.00

☎️ 0675013332
Farmaci Daja 2 Rr.”Elbasanit”
21 Shtator 2023, Ora 17.00- 21.00

Ju presim !!