Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

A është e sigurtë kryerja e marrëdhënieve seksuale gjatë shtatzënisë?

Gratë shtatzëna dhe partnerët e tyre shpesh pyesin nëse është e sigurt të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë shtatzënisëA do ta…
Më shumë

Si të ulim nivelin e kolesterolit në gjak nëpërmjet dietës ushqimore?

Çfarë është kolesteroli? Kolesteroli është një substancë yndyrore e rëndësishme për: -prodhimin e vitaminës D; -sintezën e hormoneve; -ndërtimin e…
Më shumë

Tatuazhet: Kujdesi dhe mirëmbajtja

Tatuazhet janë një formë arti që ka lindur që në lashtësi. Emri “tatuazh” mendohet se vjen nga fjala Samoane “tatau”.…
Më shumë

5 përgatitje galenike nga Farmaci Daja që një nënë e re duhet ti ketë patjetër!

Me siguri shumë nëna të reja dhe femra që janë në pritje të ëmbël pyesin veten, se cilat janë produktet…
Më shumë

COVID19: Informacione të dobishme

Çfarë janë koronaviruset? Koronaviruset janë një familje e gjerë virusesh që shkaktojnë sëmundje tek njerëzit. Sëmundja evoluon nga një formë…
Më shumë

Qime nën lëkurë? Ja, si mund t’i parandalojmë!

Qimet nën lëkurë krijohen kur një qime e hequr nëpërmjet briskut ose piskatores rritet përsëri, por kësaj rradhe nën lëkurë.…
Më shumë

Si të dallojmë lëkurën e thatë nga ajo e dehidratuar?

Në shikim të parë, lëkurë “e thatë” dhe “e dehidratuar” duken si dy fjalë për të përshkruar të njëjtën gjë.…
Më shumë