MATJE E VITAMINAVE & MINERALEVE

MATJE E VITAMINAVE & MINERALEVE

Ju ftojmë në eventin e rradhës kushtuar shëndetit!

Ejani & mësoni më shumë për shëndetin tuaj, nivelet e vitaminave dhe mineraleve në organizëm.

👉 Matje e vitaminave & mineraleve FALAS.
▼ ULJE në markat kryesore të suplementeve.


📝 E mërkurë, 6 Dhjetor – Farmaci “Daja 2”(Rr.Elbasanit).

📝E enjte, 7 Dhjetor – Farmaci “Daja”( ish-Bllok, pranë shkollës “Edith Durham”).

Rezervoni një konsultë prej orës 16.00-20.00.

Ju presim!!!