Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Flokët

Zbokthi: Shkaqet dhe trajtimi

Zbokthi është një problematikë që prek kryesisht skalpin e kokës. Në momentin që një person ka zbokth është tepër e…
Më shumë

A është e nevojshme mbrojtja e flokëve gjatë verës?

Nuk është sekret që rrezet e fuqishme të diellit mund të dëmtojnë lëkurën tuaj, por a e dini se ato…
Më shumë

Çdo gjë që duhet të dini rreth rënies së flokëve

Flokët rriten kudo në lëkurën e njeriut, përveç se në pëllëmbët e duarve dhe thembrat e  këmbëve. Ato përbëhen nga…
Më shumë

Kujdesi për lëkurën dhe flokët pas pushimeve

Pushimet verore kanë mbaruar dhe ju ndjeheni plotësisht të rikuperuar dhe të ekuilibruar. Fatkeqësisht, pamja në pasqyrë tregon dicka tjetër.…
Më shumë