Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Bebe & fëmijë

Higjena orale për bebet dhe fëmijët Këshilla për dhëmbë të shëndetshëm.

A e dini se përkujdesja për higjenën orale duhet të fillojë që në moshë fare të vogël? Ju mund të…
Më shumë

Ushqyerja me gji: Fakte dhe këshilla

Gjidhënie është procesi, gjatë së cilit një nënë ushqen me qumësht gjiri fëmijën e saj. Ushqyerja me gji ndihmon nënën…
Më shumë

5 përgatitje galenike nga Farmaci Daja që një nënë e re duhet ti ketë patjetër!

Me siguri shumë nëna të reja dhe femra që janë në pritje të ëmbël pyesin veten, se cilat janë produktet…
Më shumë

Refluksi tek foshnjat dhe trajtimi i tij

Refluksi tek të porsalindurit ndodh kur ushqimi ngjitet nga stomaku në ezofag. Ky veprim bën që foshnjat të nxjerrin ushqimin…
Më shumë

Multivitaminat gjatë shtatzënisë

Rëndësia e ushqyerjes së duhur gjatë shtatzënisë nuk mund të anashkalohet. Një dietë e ekuilibruar ushqimore është mënyra më e…
Më shumë

Si të zgjidhni ushqimin e duhur për fëmijën tuaj që nga lindja

Ushqimi është një përvojë e dobishme dhe e kënaqshme, për lidhjen e prindit me foshnjën. Ushqimi i parë për të…
Më shumë

9 mënyra si të forconi shëndetin e fëmijës suaj

A jeni gjithmonë të shqetësuar kur shikoni se fëmija juaj ka rrufë apo kollitet? A mendoni shpeshherë se imuniteti i…
Më shumë