Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Superushqimet dhe benefitet e tyre

Në ditët e sotme ka filluar të përhapet dhe të përmendet kudo termi “SUPERUSHQIME”. Superushqimet nuk janë ushqime te reja.…
Më shumë

Diabeti -çfarë duhet të dini rreth tij

Diabeti është një sëmundje kronike, e zakonshme dhe shumë e përhapur. Njerëz në vende të ndryshme, me moshë dhe raca…
Më shumë