Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Celulit? Ja si ta eleminoni

Celuliti është një imperfeksion shumë i zakonshëm dhe i padëmshëm i lëkurës, që prek zakonisht femrat. Vërtet cilësohet si i…
Më shumë

Si të trajtojmë aknet në mënyrë natyrale?

Aknet është një ndër problematikat më kryesore të lëkurës, që vihen re tek adoleshentët. Ka raste kur aknet shfaqen dhe…
Më shumë

Dieta Tisanoreica nga Gianluca Meh

Pamja është tepër e rëndësishme në ditët e sotme. Të gjithë kërkojnë të jenë elegantë, të kenë peshë trupore optimale,…
Më shumë