Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Dhuratat e festave

Një vit ndryshe ky që po lemë pas, më problematik, por që na mësoi se gjëja më me vlerë është…
Më shumë

Psoriaza: çfarë duhet të dini?

Psoriaza është një patologji e përhapur në të gjithë botën dhe ka një ndikim negativ në jetët e njerëzve që…
Më shumë

Magnezi….Minerali me kaq shumë përfitime për organizmin

Shpesh, në ditët e sotme dëgjojmë kudo: merr suplemente me magnez, konsumo ushqime që përmbajnë magnez, magnezi është i mirë…
Më shumë