Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Refluksi tek foshnjat dhe trajtimi i tij

Refluksi tek të porsalindurit ndodh kur ushqimi ngjitet nga stomaku në ezofag. Ky veprim bën që foshnjat të nxjerrin ushqimin…
Më shumë