Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Month: October 2019

Çdo gjë që duhet të dini rreth rënies së flokëve

Flokët rriten kudo në lëkurën e njeriut, përveç se në pëllëmbët e duarve dhe thembrat e  këmbëve. Ato përbëhen nga…
Më shumë