Ortopedi

Ortopedi

Sold: 0

Në farmacinë tonë ju pret një kënd i veçantë kushtuar ortopedisë, ku ju shërbejmë me materiale ortopedike të të gjitha llojeve si: gjunjëza, kaviljere, qafore, korse, breza të masave dhe modeleve të ndryshëm, paterica, dyshek për personat që nuk lëvizin, produkte për terapi me të ftohtë ose të ngrohtë, geta dhe çorape për trajtimin e variçeve e plot produkte të tjera.
Mund t’i drejtoheni stafit tonë për t’ju ofruar asistencë dhe informacion më të detajuar.