Vitamin C Acid L-Ascorbik Serum

Vitamin C Acid L-Ascorbik Serum

Serum i formuluar me vitaminë C, me veti antioksiduese.

Ka si qëllim trajtimin e njollave të errëta në lëkurë dhe uniformizimin e tonit të saj.

Redukton e shenjat e lodhjes.

Nxit sintezën e kolagjenit dhe minimizon shenjat e moshës (vijat e para & rrudhat).

Klikoni këtu nëse dëshironi ta porosisni online.