Dobësohu me DIMAGRA

Dobësohu me DIMAGRA

Nuk është ende vonë për të eleminuar kilogramët e shtuar gjatë dimrit!

Nëse je mbipeshë apo do të humbasësh kg për të arritur peshën optimale, atëherë duhet të jesh pjesë e Eventit DIMAGRA

 • Konsultë falas me nutricionisten
 • Ulje për produktet Dimagra
 • Analiza e parametrave trupore falas për t’u njohur me:
 • masën dhjamore dhe shpërndarjen e saj;
 • masën muskulare;
 • dhjamosjen e organeve;
 • sasinë e lëngjeve në organizëm;
 • mosha metabolike.

NUK LEJOHEN:

 • Personat me implante metalike në trup;
 • Vajzat/zonjat shtatzënë ose në gjidhënie;
 • Personat me probleme renale;
 • Personat me probleme kardiake;
 • Personat nën 15 vjeç dhe mbi 60 vjeç.

Rezervoni orarin tuaj
☎️ 0675013331
Farmaci Daja në Bllok
4 |Maj 2023, Ora 16.30-20.30.