Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Produkte

Dermokozmetikë

Dermokozmetika zë një vend të rëndësishëm në farmacinë tonë. Ajo përfshin produkte që trajtojnë patologji të ndryshme të lëkurës, ashtu…
Më shumë

Bebe dhe Nëna

Në famacinë tonë i kemi kushtuar një hapësirë të konsiderueshme bebeve dhe nënave të reja. Ju shoqërojmë në rrugën e…
Më shumë

Përkujdesje për Flokët

Flokët janë një pjesë e rëndësishme e pamjes sonë të jashtme. Ata janë gjithnjë nën efektin e faktorëve të jashtëm…
Më shumë

Integratorë Ushqimorë dhe Fitoterapi

Integratorët ushqimorë janë produkte që merren krahas të ushqyerit të rregullt, për të plotësuar nevojat e organizmit me lëndë të…
Më shumë

Përkujdesje për Trupin dhe Higjienë

Përkujdesja për trupin dhe higjiena e mirë e tij tregojnë kulturë dhe respekt për veten. Në farmacitë tona do të…
Më shumë

Produkte për Dobësim

Në farmacinë tonë do të gjeni produkte për dobësim ku përmendim veshje, breza dobësimi, preparate me prejardhje bimore ose të…
Më shumë

Produkte për Sportistët

Aktiviteti fizik i shoqëruar me një ushqyerje të ekulibruar është mënyra më e mirë, për t'u kujdesur për trupin dhe…
Më shumë

Ortopedi

Në farmacinë tonë ju pret një kënd i veçantë kushtuar ortopedisë, ku ju shërbejmë me materiale ortopedike të të gjitha…
Më shumë

Aparate Mjekësorë dhe Materiale Sanitare

Në farmacinë tonë do të gjeni shumë materiale mjekësore, si ata të ndihmës së shpejtë (garza, bende, dezinfektantë, leukoplastë, ankerplastë…
Më shumë