Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Kreu - Produkte për Dobësim

Produkte për Dobësim

Në farmacinë tonë do të gjeni produkte për dobësim ku përmendim veshje, breza dobësimi, preparate me prejardhje bimore ose të kombinuara, çajra bimorë që ndihmojnë në rritjen e metabolizmit dhe kontrollin e peshës trupore.

Markat Tona

Linjat farmaceutike
Esi, Dimagra, Vitabiotics, Erbavita, Earth Mother Project, Guam, Atc,