Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Kreu - Përkujdesje për Trupin dhe Higjienë

Përkujdesje për Trupin dhe Higjienë

Përkujdesja për trupin dhe higjiena e mirë e tij tregojnë kulturë dhe respekt për veten. Në farmacitë tona do të gjeni linja të dedikuara për kujdesin dhe trajtimin e problemeve të ndryshme të trupit, të duarve, të këmbëve, produkte për një higjienë të mirë orale, intime etj.

Markat Tona

Linjat farmaceutike
Avene, Vichy, Lierac, Aderma, Bioclin, Rilastil, Guam, Elgydium, Curaprox, Lycia, Opalescence, Silver Care, La Roche-Posay, Bionike, Galenic, Nuxe, Froika, Cera di Cupra, Nivea, Esi, Tena, Carefree, Always, Libresse, Oral B, O.B., Listerine, Odontovax, Autan, Bioderma, Noreva, Lacalut, Derma.E, Catalysis, Compeed, Listerine, Carroten, Dr. Ciccarelli, Splat, Froident, -417, Dr.Grandel, Natracare, Kin, Polysianes.