Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Kreu - Përkujdesje për Flokët

Përkujdesje për Flokët

Flokët janë një pjesë e rëndësishme e pamjes sonë të jashtme. Ata janë gjithnjë nën efektin e faktorëve të jashtëm (dielli, pluhuri, temperaturat e ulëta), ndaj kërkojnë përkujdesje të vazhdueshme. Flokët e shëndetshëm, të butë e me shkëlqim, janë jo vetëm të bukur, por tregojnë edhe për një shëndet të mirë të organizmit, ndaj çdo problem që lidhet me ta, duhet të vlerësohet dhe të kërkohet mendimi i mjekut.

Në farmacinë tonë i kemi kushtuar një kënd të veçantë kujdesit ndaj flokëve. Na vizitoni për t’u njohur me produktet e shumta, si për trajtimin e flokëve, në raste të patologjive të ndryshme (vitamina dhe minerale, ampula, shampo dhe maska trajtuese), ashtu edhe me produktet për mirëmbajtjen e tyre (shampo, balsam, bojra me përmbajtje bimore dhe pa amoniak, maska, kremra etj).

Markat Tona

Linjat farmaceutike
Phyto, Bioclin, Bioscalin, Vichy, Klorane, Bionike, Genove, Guam, Froika, Ducray, Evdermia, Pharmalife, ACM, Catalysis, Aloedermal, Fitoval, Pilfood Bionike,