Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Kreu - Ortopedi

Ortopedi

Në farmacinë tonë ju pret një kënd i veçantë kushtuar ortopedisë, ku ju shërbejmë me materiale ortopedike të të gjitha llojeve si: gjunjëza, kaviljere, qafore, korse, breza të masave dhe modeleve të ndryshëm, paterica, dyshek për personat që nuk lëvizin, produkte për terapi me të ftohtë ose të ngrohtë, geta dhe çorape për trajtimin e variçeve e plot produkte të tjera.
Mund t’i drejtoheni stafit tonë për t’ju ofruar asistencë dhe informacion më të detajuar.

Markat Tona

Linjat farmaceutike
Anatomic Help, Albert Andre, Sigvaris, Scudovaris, Scudotex, Support line, Fortuna, Vitabiotics, Esi, Pic, Dr. Ciccarelli.