Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Kreu - Integratorë Ushqimorë dhe Fitoterapi

Integratorë Ushqimorë dhe Fitoterapi

Integratorët ushqimorë janë produkte që merren krahas të ushqyerit të rregullt, për të plotësuar nevojat e organizmit me lëndë të caktuara, të cilat mungojë ose gjënden në sasi të pamjaftueshme në ushqimet e komsumuara. Kjo vjen për shkak të një diete ushqimore të paekuilibruar ose në periudha stresi e sëmundjesh, apo në kategori të caktuara të individëve, siç janë gratë shtatzëna, të moshuarit, fëmijët, sportistët etj. Integratorët nuk janë substanca kuruese dhe nuk duhet të shërbejnë si zevendësues të një diete ushqimore të balancuar.

Ne disponojmë një gamë shumë të gjërë integratorësh, që përmbajnë vitamina, minerale, aminacide dhe proteina, fibra, probiotikë, lëndë me prejardhje natyrore si qumështi i bletës, mjalti, propoli etj si dhe kombinime të ndryshme të tyre. Gjithashtu tek ne mund të gjeni edhe shume produkte bimore, si një alternativë e vlefshme përkundrejt preparateve kimike. Jemi në dispozicionin tuaj, për t’ju asistuar me këshilla dhe për t’ju orientuar drejt zgjedhjes optimale.

Markat Tona

Linjat farmaceutike
Jamieson, Natural Health, Esi, Vitabiotics, Solgar, Doppel Hertz, Buona, Seven Seas, Now, Walmart, Sensilab, Adrien Gagnon, Power Health, Calivita, Bionika, Agevit, Krka, Nutrigen, PharmaGuida, Pharmalife, Aconitum, Phytogarda, Guerriero Healthcare, Botanic choice, Fidimed, Arkopharma, Naturando, Erbavita, Agevit, Earth Mother Project, Delifab etj.