Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Kreu - Bebe dhe Nëna

Bebe dhe Nëna

Në famacinë tonë i kemi kushtuar një hapësirë të konsiderueshme bebeve dhe nënave të reja. Ju shoqërojmë në rrugën e bukur të prindërimit dhe ju ndihmojmë të zgjidhni produktet më të përshtatshme për fëmijën tuaj.

Për të porsalindurit dhe fëmijët disponojmë linjat më të mira, përsa i përket produkteve për trajtimin e lëkurës dhe higjenën e trupit (shampo, kremra, vajra, locione), të gjitha produkte cilësore, të sigurta e të testuara për praninë e lëndëve të dëmshme.

Ju orientojmë drejt zgjedhjes së duhur, për një ushqyerje të ekulibruar e të shëndetshme për të vegjëlit tuaj, përmes produkteve ushqimore biologjike, të kontrolluara e të menduara për të plotësuar çdo nevojë të fëmijëve gjatë rritjes.

Gjithashtu ju shërbejmë edhe me plot produkte ndihmëse gjatë fazave të ndryshme të rritjes si biberona, lodra, kruajtëse dhëmbësh, aksesorë ushqimi, peshore elektronike, etj

Nënat e ardhshme mund të gjejnë tek ne vitaminat dhe integratorët e nevojshëm në shtatzëni, kremrat për mirëmbajten e lëkurës dhe parandalimin e formimit të strijave, produkte ortopedike ndihmëse gjatë shtatzënisë dhe pas lindjes, produkte të nevojshme gjatë ushqyerjes me gji, etj.

Markat Tona

Linjat farmaceutike
Chicco, Nuk, Avent, Suavinex, Bibi, Dr. Brown, Hipp, Plasmon, Holle, Milupa, Aptamil, Nutriben, Mustela, Fissan, Humana, Johnson baby, Topfer, Nivea Baby, Trudi, NoyNoy, Pampers, Froika, Klorane Bebe, Naturaverde Bio, Kleraderm, Misterbaby, Freezyderm, Helen Vita, Pharmasept, Skincode, Sebamed baby, Mellin.