Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Kreu - Aparate Mjekësorë dhe Materiale Sanitare

Aparate Mjekësorë dhe Materiale Sanitare

Në farmacinë tonë do të gjeni shumë materiale mjekësore, si ata të ndihmës së shpejtë (garza, bende, dezinfektantë, leukoplastë, ankerplastë etj), produkte të ndryshëm si: lente kontakti me ngjyrë ditore dhe 3-mujore, profilaktikë, teste shtatzanie dhe ovulacioni etj.

Gjithashtu disponojmë edhe një gamë të konsiderueshme aparatesh mjekësorë të markave më të mira si:
• Aparate aerosoli- terapi me avull
• Aparate për matjen e presionit të gjakut: mekanikë, me zhivë dhe elektronikë
• Aparat për matjen e glicemisë
• Triflo për matjen e fluksit të ajrit që del nga mushkëritë
• Jastëk me korent
• Aparate elektrikë për trajtime dermokozmetike
• Aparat për matjen e oksigjenit në gjak
• Aparat për matjen e përqindjes së indit dhjamor dhe ujit në organizëm
• Kardiofrekuencëmetër
• Pajisje për matjen e hapave
• Lagështues ajri
• Pompa gjiri- mekanike dhe elektrike
• Sterilizues biberonësh
• Termometër elektronik
• Robot guzhine për përgatitjen e ushqimeve të bebeve
• Pajisje për ngrohjen e ushqimeve të bebeve etj.

Markat Tona

Linjat farmaceutike
Omron, Pic, Medel, Suavinex, Chicco, Avent, Nuk, One Touch, Ca-Mi, Accu Check, Imetec, Hartman, Durex, Pharmadoct, Sico, Playboy, Dr. Chiccarelli etj