Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Verë- pushime

Djegien nga dielli – si ta parandalosh dhe trajtosh

Dielli sjell shumë përfitime për të gjithë ne. Gjatë ekspozimit në diell organizmi fillon të sintetizojë vitaminën D, një vitaminë…
Më shumë

A është e nevojshme mbrojtja e flokëve gjatë verës?

Nuk është sekret që rrezet e fuqishme të diellit mund të dëmtojnë lëkurën tuaj, por a e dini se ato…
Më shumë

Kujdesi për lëkurën dhe flokët pas pushimeve

Pushimet verore kanë mbaruar dhe ju ndjeheni plotësisht të rikuperuar dhe të ekuilibruar. Fatkeqësisht, pamja në pasqyrë tregon dicka tjetër.…
Më shumë

Medikamentet e nevojshme gjatë pushimeve

Pushimet po afrojnë dhe po përgatiteni të udhëtoni drejt destinacionit tuaj veror? Ndoshta po pyesni se çfarë ilaçesh të vendosni…
Më shumë

Si të qëndrojmë të shëndetshëm gjatë verës

Stina e verës është periudha e pushimeve, detit, diellit dhe aktiviteteve në natyrë. Por temperaturat e larta në të cilat…
Më shumë

Thuaji PO mbrojtjes nga dielli!

Rrezet e dëmshme të diellit dëmtojnë lëkurën pavarësisht moshës, gjinisë apo tipit të saj, ndaj mbrojtja nga dielli është e…
Më shumë

Uji termal!

A e dini se uji termal është uji që vjen nga thellësitë e tokës, i cili duke kaluar nëpër shkëmbinjtë…
Më shumë