Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Ushqyerje

Superushqimet dhe benefitet e tyre

Në ditët e sotme ka filluar të përhapet dhe të përmendet kudo termi “SUPERUSHQIME”. Superushqimet nuk janë ushqime te reja.…
Më shumë

Dieta Tisanoreica nga Gianluca Meh

Pamja është tepër e rëndësishme në ditët e sotme. Të gjithë kërkojnë të jenë elegantë, të kenë peshë trupore optimale,…
Më shumë

Si të ulim nivelin e kolesterolit në gjak nëpërmjet dietës ushqimore?

Çfarë është kolesteroli? Kolesteroli është një substancë yndyrore e rëndësishme për: -prodhimin e vitaminës D; -sintezën e hormoneve; -ndërtimin e…
Më shumë