Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Shtatzënia & ushqyerja me gji

A është e sigurtë kryerja e marrëdhënieve seksuale gjatë shtatzënisë?

Gratë shtatzëna dhe partnerët e tyre shpesh pyesin nëse është e sigurt të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë shtatzënisëA do ta…
Më shumë