Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Djegien nga dielli – si ta parandalosh dhe trajtosh

Dielli sjell shumë përfitime për të gjithë ne. Gjatë ekspozimit në diell organizmi fillon të sintetizojë vitaminën D, një vitaminë…
Më shumë