Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Aromaterapia…ke dëgjuar për të?

Si lindi aromaterapia? Aromaterapia dhe historia e saj nisin shekuj më parë. Fise të ndryshme, qytetërime të ndryshme njihnin fenomenin…
Më shumë