Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Month: August 2020

A është e nevojshme mbrojtja e flokëve gjatë verës?

Nuk është sekret që rrezet e fuqishme të diellit mund të dëmtojnë lëkurën tuaj, por a e dini se ato…
Më shumë

Si të forcojmë sistemin imunitar në mënyrë natyrale?

Ç’farë është sistemi imunitar? Sistemi imunitar është ‘ushtria jonë’. Ështënjë sistem qelizash dhe indesh të cilat janë të parat që…
Më shumë