Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Si të zgjidhni ushqimin e duhur për fëmijën tuaj që nga lindja

Ushqimi është një përvojë e dobishme dhe e kënaqshme, për lidhjen e prindit me foshnjën. Ushqimi i parë për të…
Më shumë

Njihuni me spirulinën – algën e mrekullueshme me shumë përfitime terapeutike.

Spirulina është një algë mikroskopike ujore, që gjendet tek ujërat e ëmbla dhe është një ndër ushqimet më të plota…
Më shumë

9 mënyra si të forconi shëndetin e fëmijës suaj

A jeni gjithmonë të shqetësuar kur shikoni se fëmija juaj ka rrufë apo kollitet? A mendoni shpeshherë se imuniteti i…
Më shumë

Algat e detit

Keni dëgjuar për algat e detit dhe trajtimet me baltë të pasur me to? Algat detare janë cilësuar si një…
Më shumë

Moringa Oleifera!

Keni dëgjuar për Moringën? – Njihuni me “superushqimin” më të ri. Është quajtur ndryshe edhe si ” Pema e mrekullisë”.…
Më shumë

Uji termal!

A e dini se uji termal është uji që vjen nga thellësitë e tokës, i cili duke kaluar nëpër shkëmbinjtë…
Më shumë

Përdorimi i gabuar i antibiotikëve ju rrezikon jetën!

Antibiotikët janë medikamente të fuqishme që luftojnë infeksionet bakteriale.Ata NUK veprojnë në infeksionet e shkaktuara nga viruset, sic është gripi.…
Më shumë