Tel:+355 4 2340 339

[email protected]

Çfarë duhet të dini rreth Rosacea

Rosacea është një çrregullim i zakonshëm i lëkurës që prek kryesisht fytyrën. Shkakton skuqje në hundë, mjekër, faqe dhe ballë.…
Më shumë